Bemutatkozás

OTP Ingatlan Zrt.

Pauler Ház, Budapest, I. kerület

Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében.

Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.

A fennállásunk közel 3 évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.

A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.

Vitorlás Lakókert, Balatonszemes

ÉRVEK, MELYEK AZ OTP INGATLAN ZRT. MELLETT SZÓLNAK:
  1. Több mint két évtizede Magyarország egyik legnagyobb lakásépítője.
  2. Az OTP Csoport tagjaként beruházásai mögött biztos pénzügyi háttér áll.
  3. Minőségbiztosítási rendszerén és minősített beszállítói révén garantálja a minőségi kivitelezést.
  4. A megépített lakásokat kulcsrakészen, kiváló minőségben adja át.
  5. Teljes körű szavatossági és jótállási kötelezettséget vállal.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.