Bemutatkozás

Projekt

A kép illusztráció.

Somfa Liget 6. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi öt ütemének sikeres lezárása után 2017 nyarán megkezdte az 6. ütem fejlesztését, melynek keretében két környezetbe illeszkedő társasházban 42-42 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.

A korábbi öt ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve az infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és az élhető környezet tekintetében az induló 6. ütem jövőbeni lakói részére.

A Somfa Liget lakópark 84 új otthona két külön épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 5 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott azonos kialakítású, egymástól csak az épületek színezésében eltérő épületek földszintjén 5 kertkapcsolatos lakás, az I-IV. emeleteken 8 db változatos méretű lakás, az V. emeleten pedig 5 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.

A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás az épületek pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsokban lesz biztosítva, társasházanként 42 db parkolóhely valósul meg, illetve a 27-27 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.

A kertben automata öntözőrendszer és egy kisebb játszótér is létesül.

A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és az 6. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.

A kép illusztráció.

A kép illusztráció.

Fejlődő kerület

A Somfa Liget lakópark jelenlegi és jövőbeni lakói örömére a kerület folyamatosan fejlődik. A környéken kiváló bölcsődék, óvodák és iskolák fogadják az itt élő családok gyermekeit.

Az elmúlt években újabb kerületi sportfejlesztésekkel támogatta az önkormányzat a kicsik és nagyok egészségét, jó közérzetét. A bölcsődék, óvodák és iskolák felújításán túlmenően több iskolai műfüves sportudvart, közterületi fitnesz parkot létesítettek.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.