Modern otthonok

Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek

A kép illusztráció.

A lakóparkban minőségi, kulcsrakész otthonokat kínálunk a 34 négyzetméteres garzon lakásoktól a 110 négyzetméteres tetőteraszos penthouse lakásokig.

A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.

A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. A változatos méretű és elosztású otthonokhoz jól használható, méretes erkélyek, a felső szinteken tetőteraszok épülnek.

A Somfa Liget lakópark kivitelezés tekintetében is mentes a kompromisszumoktól. A beépített anyagok minőségének és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek.

A lakások fűtés- és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja, az energiafogyasztás mérése ingatlanonként egyedi mérőórákkal történik.

A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV, internet- és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.

A kép illusztráció.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.