Bemutatkozás

Projekt

A kép illusztráció.

Somfa Liget 7. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi hat ütemének sikeres lezárását követően, 2019 tavaszán megkezdi az 7. ütem fejlesztését, melynek során egy környezetbe illeszkedő társasház keretében 144 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.

A korábbi hat ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve a megvalósult infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és élhető környezet tekintetében az induló 7. ütem jövőbeni lakói részére.

A Somfa Liget lakópark 144 új otthona egy modern megjelenésű épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 6 emelet kialakításban. Az igényes, liftekkel ellátott épület földszintjén 23 kertkapcsolatos lakás, az I-V. emeleteken 117 db változatos méretű lakás, a VI. emeleten pedig 4 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.

A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás részben az épület pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsban lesz biztosítva, ahol 117 db parkolóhely valósul meg, részben pedig az udvaron kialakításra kerülő felszíni parkolóban, ahol 28 db parkolóhely létesül. A kialakításra kerülő 93 db tároló a teremgarázsból megközelíthetően, a pinceszinten kerül elhelyezésre.

A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és a 7. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.

A kép illusztráció.

A kép illusztráció.

Fejlődő kerület

A Somfa Liget lakópark jelenlegi és jövőbeni lakói örömére a kerület folyamatosan fejlődik. A környéken kiváló bölcsődék, óvodák és iskolák fogadják az itt élő családok gyermekeit.

Az elmúlt években újabb kerületi sportfejlesztésekkel támogatta az önkormányzat a kicsik és nagyok egészségét, jó közérzetét. A bölcsődék, óvodák és iskolák felújításán túlmenően több iskolai műfüves sportudvart, közterületi fitnesz parkot létesítettek.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.