OTP Ingatlan
Somfa Liget VII. ütem
Budapest, X. kerület

Pénzügyi termékek

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekébenaz OTP Pénzügyi Pont munkatársai támogatják a finanszírozással, a CSOK igényléssel, illetve az egyéb pénzügyi termékekkel kapcsolatos ügyintézést, így finanszírozási igény esetén forduljanak bizalommal Sebestyén-Ozsvár Évához, akinek támogatásával egyszerűbben és soron kívül intézhetik a kapcsolódó pénzügyeiket. Ügyfeleink részére a vevői finanszírozást, a CSOK igénylést, és a kapcsolódó pénzügyi termékeket az OTP Bank és leányvállalatai is tudják biztosítani.

Lakáshitel

Új otthona vásárlásához Ön nemcsak a piaci hitelekből, hanem állami kamattámogatású hitelekből is választhat, továbbá igényelheti az otthonteremtési támogatásokat is, amennyiben jogosult rá. A hitelfelvétellel kapcsolatos tájékoztatásért keresse a Pénzügyi Pont tanácsadóját, aki segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Részletek

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK)

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell visszafizetnie a támogatás összegét, ha teljesíti a szerződésben foglaltakat. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft összegű lehet. Ha Ön ki szeretné használni a CSOK által nyújtott lehetőségeket és előnyöket, kérje a Pénzügyi Pont tanácsadójának segítségét.

Részletek

Babaváró hitel

A Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt anyagi segítséget, melyet az OTP Bank akár 10 millió forint szabad felhasználású és kamatmentes kölcsön formájában folyósít. A részletekért forduljon a Pénzügyi pont tanácsadójához, aki készséggel áll rendelkezésére.

Részletek

Pénzügyi tanácsadás

OTP Pénzügyi Pont Zrt.

Koltainé Tóth Diána
+36 70 902 6271
diana.koltaine.toth(at)otppp(dot)hu

Kapcsolat